Nákupy

Novinka v kuchyni: Krém ze sušených rajčat Lamacupa


Pokud hledáte způsob, jak dodat svým pokrmům tu pravou středomořskou chuť, máme pro vás skvělý tip! Krém ze sušených rajčat značky Lamacupa je ideálním řešením pro každého, kdo miluje výrazné chutě a rád experimentuje s recepty. Tento lahodný krém je všestranný, chutný a navíc zdravý.

Lamacupa – více než jen olivový olej

Když se řekne Lamacupa, gurmánům se vybaví prémiové extra panenské olivové oleje z jihu Itálie. Jejich olivový olej odrůdy Coratina patří k italské špičce, pyšní se plnou chutí, bohatým aroma a vysokým obsahem zdraví prospěšných látek. A právě díky těmto olejům se krém ze sušených rajčat Lamacupa řadí mezi produkty, které si zaslouží místo v každé kuchyni.

Proč právě krém ze sušených rajčat?

Krém ze sušených rajčat Lamacupa je vyroben z těch nejlepších surovin – zralých rajčat, sušených na italském slunci, a kvalitního extra panenského olivového oleje. Tato kombinace vytváří jemný, hladký krém s intenzivní chutí. Ideální je jako doplněk k vašim oblíbeným pokrmům, ale i jako základ pro kulinářské experimenty.

lamacupa

Co na něm oceníte?

  1. Přírodní složení: Krém je vyroben bez umělých konzervantů a přidaných látek. Obsahuje pouze čisté, kvalitní suroviny – sušená rajčata a extra panenský olivový olej. Díky tomu je nejen chutný, ale také zdravý.

  2. Snadné použití: Nemusíte být šéfkuchař, abyste krém mohli použít. Stačí ho rozetřít na plátek křupavého pečiva, vmíchat do omáčky na těstoviny, nebo jej použít jako marinádu na maso či zeleninu. Díky své intenzivní chuti stačí i malé množství, abyste svým pokrmům dodali ten pravý středomořský šmrnc.

  3. Univerzální přísada: Ať už připravujete rychlý oběd, večeři pro rodinu, nebo plánujete hostinu pro přátele, krém ze sušených rajčat vám v kuchyni ušetří čas a dodá vašim jídlům jedinečný charakter. Je to skvělý způsob, jak ozvláštnit i ty nejjednodušší recepty.

Jak ho nejlépe využít?

  • Snídaně a svačina: Namažte krém na chléb, přidejte pár kapek olivového oleje Coratina, plátek sýra a máte hotovou chutnou svačinu nebo snídani. Je to rychlé, jednoduché a neuvěřitelně chutné.

  • Omáčky a dipy: Krém ze sušených rajčat skvěle obohatí rajčatové omáčky nebo dipy. Stačí přidat lžičku krému do vaší oblíbené omáčky na těstoviny, a rázem získáte plnou chuť Středomoří.

  • Marinády: Smíchejte krém s olivovým olejem Lamacupa a připravte si vlastní marinádu na maso, ryby nebo grilovanou zeleninu. Díky extra panenskému olivovému oleji získá vaše jídlo ten správný šmrnc.

    lamacupa 2

Perfektní dárek pro každou gurmánku

Hledáte vhodný dárek pro kamarádku, maminku nebo kolegyni, která miluje vaření? Krém ze sušených rajčat Lamacupa je skvělým tipem. Kombinujte ho s prémiovým olivovým olejem z odrůdy Coratina a vytvořte krásný, praktický dárek, který každou ženu potěší. Elegantní balení navíc působí velmi stylově a hodí se do každé kuchyně.

Kde koupit?

Krém ze sušených rajčat Lamacupa, stejně jako jejich prémiové olivové oleje, najdete na e-shopu www.olivum.cz. Zde si můžete jednoduše objednat všechny produkty a začít objevovat nové možnosti v kuchyni. Dodejte svým pokrmům skutečnou středomořskou chuť a překvapte své blízké.

Nový zážitek v kuchyni

Krém ze sušených rajčat Lamacupa je jedinečný produkt, který se stane vaším věrným pomocníkem v kuchyni. Jeho bohatá chuť a univerzální využití z něj činí nepostradatelnou přísadu do každého receptu. Přidejte do své kuchyně tento kousek Středomoří a užijte si intenzivní chuť sušených rajčat a špičkového olivového oleje v každém soustu. Nezapomeňte – vše můžete pohodlně zakoupit na www.olivum.cz.